website realisatie van begin tot eind.

Dé all-in-one oplossing om je digitaal op de kaart te zetten. Van one-pagers tot webshops, samen realiseren we jouw website van begin tot eind.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Wensen en eisen
We bespreken de wensen en behoeften van het project. Door persoonlijke en duidelijke communicatie brengen we alle requirements en risico's in kaart.
Ontwerp
Als het beoogde resultaat duidelijk is, beginnen we met wireframen en ontwerpen. Het bouwen gaat pas van start als het ontwerp volledig naar wens is.
Ontwikkeling
Als het ontwerp is goedgekeurd, start de ontwikkeling. in deze fase kan ook invulling worden gegeven aan de content.
Go-live
Wanneer alles klaar staat, plannen we een go-live moment in. Hierin ondersteunen we ook in de eventuele migratie van de oude website.
Nazorg
Ook na de livegang zorgen we ervoor dat alles goed onderhouden en up-to-date blijft.

Kies de aanvullende opties die je nodig hebt.

Elk project heeft zijn eigen behoefte. Kies zelf of laat je adviseren over aanvullende opties. Flexibel en schaalbaar.

SEO aanvullend

Google Analytics

Afsprakenwidget

Boekingen

Wishlist

Reviews

Outlook-integratie

Klantportaal

Nieuwsbrief

Animatie

Of het nu gaat om een nieuwe website, de vernieuwing van een bestaande website of iets anders, NZ Vision helpt jouw wensen te vertalen in een resultaat.

Dé partner voor als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor jouw webprojecten. We denken met je mee, geven advies en streven altijd naar het gewenste resultaat. We werken samen met partner LINCC om ook andere online marketing behoeften te kunnen ondersteunen, zoals copywriting en social media beheer. Op deze manier proberen we op alle fronten van dienst te kunnen zijn.

maak vrijblijvend
een afspraak

Benieuwd naar wat NZ Vision voor jou kan betekenen? Dan horen we graag van je! Neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.